Actuele storingen

NDFF-invoerapp

De NDFF-invoerapp is helaas niet beschikbaar voor Windows Phone gebruikers (alleen voor Android en Apple). Windows Phone gebruikers kunnen mobiel blijven invoeren met WebObs en gegevens uploaden naar Telmee. Via de nieuwe app (Android/Apple) is het ook mogelijk waarnemingen te koppelen aan invoerportalen. Meer weten? Raadpleeg de informatie op ons Helpcentrum

~~~

Constateert u een storing? Meld het aan ons via chat (knop rechtsonder), e-mail (serviceteamNDFF@natuurloket.nl) of telefoon (0800 2356333).