Kaartondergrond is niet zichtbaar

Het kan voorkomen dat u na het inloggen op het NDFF Uitvoerportaal geen kaartondergrond in beeld krijgt. Het is dan ook niet mogelijk om zoekopdrachten te geven. Hieronder staan enkele oplossingen beschreven.

Internet Explorer

Klopt het dat u het uitvoerportaal gebruikt in de browser Internet Explorer? Dan raden wij u aan uit te loggen en vervolgens opnieuw in te loggen. Daarbij krijgt u dan waarschijnlijk een dialoogvenster in beeld met daarin de vraag of u onbeveiligde items wilt weergegeven. Het is dan nodig om aan te geven dat u de onbeveiligde items wél wilt weergeven (afhankelijk van de versie van Internet Explorer kan dit Ja of Nee zijn).

Beveiligd netwerk

Krijgt u bij het inloggen geen dialoogvenster in beeld? Neem dan contact op met uw ICT-beheerder. Deze kan de beveiliging zo instellen dat u gebruik kunt maken van het uitvoerportaal.

Gebruikt u een andere browser en ziet u daar geen kaartondergronden? Dan is er mogelijk sprake van een storing. Neem in dat geval contact op met de helpdesk.