Weergave NDFF-data in Microstation

Het is mogelijk NDFF-data op twee manieren overzichtelijk weer te geven in Microstation.
1. Dit kan ten eerste via de directe DGN-export uit het NDFF-uitvoerportaal. Daarvoor is het nodig om bijvoorbeeld de attribuut 'soort' te vertalen naar laagnamen binnen Microstation. Op deze manier zijn de verschillende soorten van elkaar te onderscheiden.
2. Daarnaast is het ook mogelijk en eenvoudiger om de SHP-export uit het NDFF-uitvoerportaal te importeren in Microstation als één laag. Met de informatieknop kunnen alle attributen dan bekeken worden.
Binnen Microstation is het mogelijk als referentie een shape-bestand koppelen, hiervoor moeten alle uitgepakte bestanden bij elkaar in één directory staan. Deze referentie kan met "merge in to master" binnengehaald worden.